Alumnivereniging HBO LuchtvaartTechnologie / Vliegtuigbouwkunde

Mooi vak hè? Jubileumboek 2016

Mooi vak hè? Jubileumboek 2016

Afgelopen zaterdag hebben we met velen het 80 jarig jubileum van onze opleiding en het 50 jarig jubileum van de V.S.V. Sipke Wynia gevierd.

Namens de organisatie (Lustrumcie, Sipke Wynia, inHolland en Alumni) hartelijk dank voor jullie komst. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag. Binnenkort kunnen jullie een uitgebreider verslag mét foto’s verwachten.

Dit moeten we vaker doen

Een van de grote opgaves voor de organisatie van de alumnidag was het bereiken van zoveel mogelijk alumni. Gelukkig konden we daarbij gebruik maken van de alumnigroep op LinkedIn. Om het contact tussen tussen alumni, studenten en opleiding te bevorderen hebben een aantal alumni het initiatief genomen om een alumnivereniging op te richten. We willen vanuit de vereniging meer evenementen organiseren waarbij we elkaar ook tussen de lustra door ontmoeten.

Tijdens de borrel afgelopen zaterdag is de alumnivereniging gelanceerd onder de naam ALT en is de inschrijving voor het lidmaatschap geopend. We hebben als vereniging inmiddels de eerste leden kunnen verwelkomen. Ben je alumnus of oud docent, schrijf je dan nu in.

LinkedIn en jubileumboek

Naast de vereniging blijft uiteraard de LinkedIn groep gewoon bestaan. Ben je nog geen lid van die groep, meldt je dan (ook) daar voor aan. En nodig ook vooral studiegenoten die nog geen lid zijn uit voor die groep. Via het menu bovenaan kom je op de LinkedIn pagina.

Tijdens de alumnidag werd ook het jubileumboek gepresenteerd. Helaas kon niet iedereen met een exemplaar naar huis, de eerste oplage was door tijdsgebrek helaas beperkt. De initiatiefnemers van het boek zullen iedereen die contactgegevens heeft achtergelaten separaat informeren. We zullen die informatie ook verspreiden via deze site en de groep op LinkedIn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: