Alumnivereniging HBO LuchtvaartTechnologie / Vliegtuigbouwkunde

Alumnidag 1 oktober

1eb2b698-dadb-4662-af09-a701a8ca33de-originalOp zaterdag 1 oktober 2016 zal er een Alumni dag plaatsvinden ter ere van het 50-jarig bestaan van de studievereniging V.S.V Sipke Wynia, het 80-jarige bestaan van de opleiding Vliegtuigbouw/Luchtvaarttechnologie en het 10-jarige bestaan van de opleiding Aeronautical Engineering.

Deze dag, met als thema ‘Creating the future from the past’, zal in het teken staan van elkaar weerzien en ontdekken wat het verleden voor invloeden heef gehad op de huidige ontwikkeling in de luchtvaartindustrie. Gedurende de dag zullen er genoeg momenten zijn die mogelijkheid geven elkaar weer eens te spreken. Daarnaast zal er op de locatie een expositie zijn opgesteld gevuld met recente projecten van de opleiding/studenten en projecten uit het bedrijfsleven die aansluiten bij het thema ‘Creating the future from the past’. Om de dag feestelijk af te sluiten zal de toekomst van het compolab van start gaan met de officiële opening hiervan.

Tijdens de alumni dag zijn alumni en oud-medewerkers van de opleiding(en) van harte welkom om elkaar weer eens te ontmoeten, oude herinneringen op te halen en eens te kijken hoe het er nu voor staat met de studievereniging Sipke Wynia en de opleiding Luchtvaarttechnologie. Naast alumni zijn ook studenten en medewerkers van de opleiding van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag. Studenten kunnen hun voordeel doen met het opdoen van nieuwe contacten binnen het werkveld en natuurlijk de anekdotes over de vereniging.

Tijdens deze dag zal er ook een kick-off plaatsvinden van de alumni vereniging/commissie die vanaf dan officieel van start zal gaan. Meer uitleg hierover volgt binnenkort en op de dag zelf.

Programma

De alumni dag ‘Creating the future from the past’ zal zoals hierboven aangegeven plaatsvinden op 1 oktober 2016 op de locatie Inholland Delft. De dag zal om 12:00u van start gaan en doorgaan tot 18:00u. Uiteraard bevat het programma voldoende momenten waarop ieder zijn of haar oud-klasgenoten kan spreken. Het exacte programma zal binnenkort bekend worden gemaakt

Inschrijving

Als u deel wilt nemen aan de alumni dag kunt u zich inschrijven via deze link: http://sipkewynia.nl/nl/component/rseventspro/evenement/97-alumnidag

Nodig vooral jaargenoten uit voor deze dag, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Onder aan de inschrijfpagina is een lijst met deelnemers te vinden die zich tot nu toe hebben aangemeld. Zo kunt u zien wie er uit uw studietijd aanwezig zullen zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: